Wie ben ik

Mijn naam is Steven Lubbers
en ik vind het geweldig om kinderen te motiveren en te inspireren

Ik zie zoveel kinderen die talentvol zijn, maar als die talenten niet op de juiste manier ontwikkeld worden, dan blijft succes uit. En dat leidt niet tot een leuker en beter leven. Niet voor jou en zeker niet voor je kind.

Ik heb jaren op internationaal niveau gecricket, was bondcoach van het Nederlandse cricketteam en sportdocent (gymleraar op scholen). Zelf ben ik vader van 2 zonen en 3 dochters. De technieken en ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan gebruik ik nu bij het coachen van kinderen met leerproblemen.

Met gym komen kinderen zichzelf namelijk tegen en moeten ze soms dingen doen die ze eigenlijk niet durven. Ik hielp ze over deze drempels heen.

Verder creëerde ik een veilige omgeving en kinderen mochten zichzelf uiten, testen en ontdekken wat er mogelijk is. Ik weet dus heel goed hoe ik kinderen kan motiveren en ervoor kan zorgen dat ze het maximale uit zichzelf halen.

In de laatste twee jaar van mijn schoolcarrière heb ik al die kennis en ervaring mogen inzetten voor kinderen op havo-niveau en hoger. Het eerste jaar heb ik een groep van 25 kinderen geholpen, in het tweede jaar een groep van 26 kinderen. Deze kinderen hadden dikke onvoldoendes en waren al vastgelopen of dreigden zeer binnenkort vast te lopen.

Met mijn begeleiding heb ik ervoor gezorgd dat 75% van deze kinderen aan het eind van het schooljaar over ging naar de volgende klas. Collega’s vroegen welke methode ik hiervoor gebruikte, want zij zagen ook dat de kinderen beter in hun vel zaten. Het was geen methode, hooguit de ‘Methode Lubbers’. Lees hieronder meer over deze methode

Wat biedt deze methode?:

  • Rust

  • Structuur

  • Praktische hulp

Als je kind met mij aan de slag gaat dan zorg ik dat hij precies weet wat hij van mij mag verwachten en wat ik van hem verwacht.

Zodat hij gaat van:

  • Laag zelfbeeld naar meer zelfvertrouwen

  • Bang om te falen naar zin in een opdracht

  • Snel afhaken naar doorzetten

  • Onvoldoendes naar voldoendes

  • Vastlopen op school naar zin in school

  • Zoeken en niet weten naar focus en richting

  • Moe en met buikpijn naar school naar fit en vrolijk

Als je kind met mij aan de slag gaat dan zorg ik dat hij precies weet wat hij van mij mag verwachten en wat ik van hem verwacht.

Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek